Sådan finder du din nye medarbejder

Sådan finder du din nye medarbejder

Det kan være svært at finde den perfekte medarbejder, og fejlansættelser kan koste din virksomhed dyrt. Derfor er det vigtigt at man gør sig umage når, man skal finde ens nye super ansatte.

Rekruttering

De fleste konsulenthuse har mange års erfaring med rekruttering, og specielt ledere, specialister, og andre unikke medarbejdere har rekrutterings virksomhederne stor ekspertise i. det betyder at et rekrutterings bureau er rigtig gode, til at hjælpe dig med at finde din nye medarbejder. Hvis man går ind på Ballisager.com kan man læse meget, om hvordan en rekruttering foregår og hvilke fordele der kan være ved at benytte sig af dette.  Dette er oftest en vej man går hvis man ønsker at få ansat en medarbejder med speciale, som kan være svær at finde på normalvis. Disse medarbejdere er der ofte stor rift om, og de skal findes hos andre virksomheder ved hjælp af headhunting. Og lige præcis er jo dette som virksomheden har specialiseret sig i, og deres netværk vil ofte være kæmpestort og de vil have meget nemmere ved at finde den perfekte medarbejder til dit job. Denne mulighed vil også sikre at processen foregår professionelt, da dette er bureauets levebrød, og du er en kunde for dem.

Sociale medier

Mange der er interesserede i din virksomhed, følger den på Sociale medier, og derfor er dette også et godt sted at finde sin nye medarbejder. Disse medarbejdere har også en god indsigt i hvordan din virksomhed har arbejdet, i hvert falde så længe du har fulgt den. Der er mange fordele ved at prøve at finde sin nye medarbejder, på de Sociale Medier. For ikke nok med at din medarbejder har vist interesse for din virksomhed, og allerede ved ting om den, så vil de også oftere have tendens til at søge et job hos en virksomhed man kender. Og hvis du lægger dit jobopslag ud på f.eks. din Instagram, når det ud til rigtig mange mennesker og det er ganske gratis for dig. Derudover kan det også hurtigt nå meget længere ud til dine følgere, for med de nye funktioner ’tag’ og ’del’ vil dine følgere hurtigt kunne enten dele, eller tagge venner de mener passer godt til din virksomhed.

Undgå fejlansættelse

En god ansættelse starter allerede ved jobopslaget, hvor det er vigtigt at du er specifik og beskriver grundigt hvad i kan tilbyde en ny medarbejder, samt hvad i forventer jer af en ny medarbejder. På den måde er man sikker på at det er folk der, kan indfri jeres forventninger samt ved hvad de kan forvente sig af jer. Herefter er det en god ide at man holder et møde, med de nøglemedarbejdere der skal arbejde tæt sammen med en nye kandidat. På den måde kan man forventningsafstemme, med de allerede ansatte medarbejdere. Gennemgå herefter alle de ansøgninger der er relevante, og få tjekket deres baggrund, referencer, og tjek om nogen i virksomheden eller jeres netværk kender ansøgeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *