Online marketingprogram, som klarer ærterne for dig

Online marketingprogram, som klarer ærterne for dig

I din virksomhed har i med storsandsynlighed online platforme, som i bruger til at holde styr på jeres online marketing. I denne artikel kan du læse en masse om, hvilket program vi har i tankerne. Du kan komme til at spare oceaner af tid.

Alt i én

Gid der fandtes et program, som kunne klare det hele for dig, online marketingmæssigt. Overraskende nok, så findes dette program nu. Programmet er etableret af virksomheden Evolution360. Dette program er et weblead B2B.

Programmet samler alle dine accounts på diverse onlineplatforme under et enkelt login. Dette gør at du kommer til at spare en masse tid på at holde øje med alle dine platforme.

Programmet gør det muligt for dig at danne dig et overblik over de samlede profiler under én. Dette er en af de smarteste webleads B2B på markedet i Danmark. Måden det fungerer på, er at programmet tager din konto på Google Analytic, Facebook, Instagram og andre platforme, som du bruger til online markedsføring, og samler det hele under ét enkelt login.

Programmet gør det også muligt for dig at iagttage dine besøgende på dit website. Dette gør, at du kan tracke, hvem der besøger dit site herunder, demografi, såsom alder køn og, hvor dine besøgende kommer fra.

Du har mulighed for at prøve en gratis prøveperiode ved at klikke på dette link.

Tre forskellige pakkeløsninger

Hos Evolution360.dk kan du få tre forskellige pakker, som forhåbentlig kan passe til dig og din virksomhed.

  • Basic

Denne pakke er standartpakken, hvor du får de mest basale features med i pakken. Denne pakke har kun adgang til 1 bruger, hvilket godt kan give nogle besværligheder, hvis i er flere i virksomheden. I denne pakke får du gratis opsætning, hvor virksomheden selv hjælper dig med at sætte det op, som du gerne vil have det.

Derudover får du adgang til dine sociale medier, samt webleads B2B, som giver dig unik viden om de 200 første forskellige virksomheder der besøger dit site. Du får også 50 SEO-søgeord, som giver dig lov til at se jeres placeringer på disse søgeord.

Ydermere får du 1 SEO-søgeordskonkurrent, hvilket giver dig lov til at se 1 af dine konkurrenters placeringer. Du får også webanalytics med oveni, som er statistik over jeres hjemmeside.

  • Medium

Denne pakke indeholder alt ovenstående, men i stedet for 200 webleads B2B, så har du i denne pakke 500 webleads B2B i stedet for. Her har du også 100 SEO-søgeord, 5 SEO-søgeordskonkurrent. I denne pakke har du også SMART Tracking, som gør det muligt for dig at få en statistik over besøgende på din hjemmeside. Du får også kontaktinformation med alt det jeres kunder indtaster i kontaktfelterne.

  • Premium

Denne pakke er den ultimative pakke, med endnu flere webleads B2B, SEO-søgeord, SEO-søgeordskonkurrenter. Ikke nok med det så, får du selvfølgelig også alt ovenstående med i denne pakke. En bonus i denne pakke, er opkaldssporing, som kan spore de opkald, der ringer til din virksomhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *