Online marketing fra en strand

Online marketing fra en strand

Tidligere var det sådan, at de bedste markedsføringsfolk sad på et kontor i jakkesæt i København. Men der er sket noget inden for online marketing, hvor dygtige folk til AdWords, Facebook annoncer osv. kan sidde i hele verden og arbejde på danske projekter.

Her tænker jeg ikke engang på den store konkurrence fra udlandet, da vi i Danmark stadigvæk har den kæmpe fordel, at vi er har vores eget lille niche sprog, som vi kun taler. Nej, jeg tænker på alle de online markedsføringsfolk, som er rejst ud i verden, hvor de kombinerer det at rejse med deres arbejde.

 

Det hele startede med internettet

De hedder Digitale Nomader, og det hele startede med, at internettet blev mere udbredt. For i starten kunne man ikke lave særlig meget andet med internettet end at sende e-mails til hinanden.

Det var da Hr. og Fru Danmark rykkede ud på internettet, at det pludselig fik en helt anden rolle, da der pludselig blev et kæmpe marked for online markedsføring.

Dette marked blev løst af store webbureauer og små selvstændige. Mange af disse små selvstændige opdagede, at de ikke behøvede at sidde på et kontor i Danmark for at løse deres job.

De kunne ligeså godt være i Thailand og have adgang til sol og varme. For alt, deres arbejde kræver, er, at de har internetadgang og en god computer.

 

Hvordan du kan blive digital nomade

Det første du skal gøre er, at du skal overbevise din chef om, at det ikke er vigtigt, at du sidder på et kontor og arbejder.

Hvis din chef ikke gider det, eller dit job ikke giver mulighed for det, skal du skaffe en masse freelancearbejde. Det er ofte lettere for freelancere at arbejde i hele verden, da du ikke er tilknyttet et firma, som forventer, at du kun arbejder for dem. De køber måske din tid et par timer om ugen.

På den måde skal du blot have nok kunder til, at du kan leve i udlandet. Den store hemmelighed for digitale nomader er, at det ikke kræver særlig mange penge at have råd til at leve i andre lande, når man er vant til Danmark.

Herudover er det vigtigt, at du køber en god computer, da det bliver din bedste ven som digital nomade. Vi anbefaler, at du køber en bærbar gamer pc, da den har masser af kraft, så du også kan spille computer med folk fra hele verden, når du har lyst til det.

Til sidst er der kun at bestille en flybillet og rejse ud i verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *