Hvordan kan man sælge et simpelt produkt online?

Hvordan kan man sælge et simpelt produkt online?

De fleste af os har gået med drømmen om at sælge og markedsføre et simpelt produkt. Men det kan nogen gange være svært at regne ud, hvordan man skal sælge et produkt som en stige eller et andet simpelt produkt. Der er nogle simple ting, som du kan gøre, som vi kommer ind på i dette indlæg. For markedsføring handler i sidste om, hvordan man kan sælge sine produkter.

Køb AdWords

Ja, vi starter lige på og hårdt. Hvis du skal sælge et produkt som en stige, så kommer du ikke udenom AdWords. Det er noget af det vigtigste, du kan gøre for din virksomhed, hvis du gerne vil have succes.

Du skal lave en søgeordsanalyse og finde ud af, hvad folk finder dit produkt på. Herefter skal du gå i gang med en kampagne. Det er vigtigt, at du holder løbende øje med din AdWords kampagne, så du får mest muligt ud af den.

 

Skab troværdighed

Når nu kunder ikke kan se dine produkter, så handler det hele om at skabe tillid. Du skal have gode billeder og også gerne videoer, der viser hvor gode dine produkter er. På den måde får kunden tillid til, hvad det er, at de køber. Hvis kunden skal investere i en stige, så vil de være sikker på, at det er den helt rigtige stige.

Herudover kan du bruge services som E-mærket og Trustpilot. Med E-mærket står de inde for, at din webshop er en reel webshop, og at kunder sagtens kan købe produkter hos dig.

Hos Trustpilot gælder det på den måde, at kunderne giver anmeldelser, og så kan de se på Trustpilot, hvad kunderne har sagt.

Trustpilot fungerer upåklageligt for alle typer virksomheder, ligemeget om du sælger produkter eller services. Eksempelvis er www.stigefabrikken.dk stedet hvor du både kan købe stiger og trapper online, og som har en høj score på Trustpilot.

 

Brug nyhedsbrev

Du bør altid fokusere på at have et godt nyhedsbrev. Giv dine kunder en rabatkode, når de tilmelder sig dit nyhedsbrev. På den måde kan du være sikker på, at de gider skrive sig op, når de skal købe dit produkt.

På den måde har du adgang til deres e-mail en anden gang, så du kan sælge endnu flere produkter til dem.

Det er en god idé at sætte en automatisk kampagne op, som kunderne får, når de tilmelder sig dit produkt. På den måde får du dem til at købe flere af dine produkter, så du kan tjene flere penge.

 

Kunder elsker gode priser

Da du ikke har en fysisk butik, er det ofte muligt for dig at give dine kunder en god pris. En god pris er stadigvæk en af de største grunde til, at kunder elsker at købe produkter på en webshop.

Dine kunder ved ofte godt, hvad produktet koster andre steder, så hvis det er billigere hos dig, så køber de det der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *