Cloud-baseret ERP – 3 fordele for din markedsføring ved at rykke dit ERP-system op i skyen

Sidder du med ansvaret for salg eller marketing i din virksomhed? I så fald er der store chancer for at du har, eller har overvejet at implementerer et ERP-system. Med Microsoft Dynamics 365 cloudbaserede ERP-løsning, kan du sikre at alle kunder får en ekstraordinær købsoplevelse, altid. Du kan yde hurtig og personlig kundeservice, altid, og du kan tage beslutninger om markedsføringstiltag og innovation på et velinformeret grundlag.


Hvad du kan bruge et ERP-system til i din markedsføring

Hvad de fleste ERP-systemer lover, er at du ved implementering af et sådant system, kan holde det forkromede overblik over samtlige ressourcer i dit firma. Dermed kan du minimere udgifter, yde den bedste kundeservice og give ledere bedre indblik i, hvad der foregår i de forskellige dele af virksomheden.

For at give et simpelt eksempel kan din e-commerce virksomhed, vha. et ERP-system, sikre at du altid har styr på din lagerbeholdning. Men, det er der selvfølgelig også andre programmer, der er i stand til. Værdien i at have det hele samlet et sted er, at din marketingafdeling også kan holde styr på dette. Dermed er du altid sikker på at der f.eks. ikke bliver udarbejdet en dyr kampagne, som skal pushe et produkt, hvor lagerbeholdningen måske er lav.

Ved at implementerer Microsoft Dynamics 365, giver du medarbejderne mulighed for at yde en endnu bedre koordineret indsats, da alle afdelinger er forbundet gennem en fælles cloud-platform – og mulighederne for tilpasning til netop dine krav er enorme.

Fordelene ved at skifte til en Cloudbaseret løsning

Med introduktionen af Microsoft Dynamics 365 får du nu muligheden for at få et ERP-system som er 100 % cloud-baseret. Dette design giver helt klare fordele, sammenlignet med andre systemer.

Nogle af de umiddelbare største fordele ved Microsoft Dynamics 365’s cloudbaserede ERP i din markedsføring er:

  • Nemmere, hurtigere og billigere at opgradere og tilpasse dit ERP-system til dine behov.
  • Hurtigere responstid.
  • Markant højere datasikkerhed.

I de fleste brancher er der konstant brug for innovation og nytænkning, ikke mindst når vi taler markedsføring. Dette sætter også krav til ERP-systemer, som før i tiden var programmer som var ”kodet” på forhånd. Hvis der så sker ændringer i ens firma, nye afdelinger skal oprettes eller eksterne ændringer som øget cybertrusler, skulle hele ERP’en opdateres – dette var både en langsom og til tider dyr proces som hindrer både innovation og produktivitet.

Ved at have en cloudbaseret løsning som Microsoft Dynamics 365, får du alle fordelene som ERP-systemer lover. Samtidig giver det dig muligheder for at nedbryde skellet mellem dit CRM-system og dit ERP. Dermed kan du agere fleksibelt, og holde hele din virksomhed på omdrejningshøjde, da nye løsninger og udvidelser enkelt og hurtigt kan opgraderes, så du altid er opdateret med de nyeste funktioner.

Samtidig ligger din ERP i Microsoft’s eget datacenter, dermed skal du heller ikke bekymre dig om de evindelige stramninger indenfor IT-sikkerhed, da det bliver varetaget her.

Og vigtigst af alt, din responstid i alle henseender vil blive betydeligt lavere, da alle ansatte i virksomheden vil have mulighed for at følge med i alle disse uforudsete ændringer og nye tiltag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *