Alle kan lave content marketing

Alle kan lave content marketing

De sidste par år er content marketing vokset markant, og det er det helt store buzzword, når vi taler om online marketing. Grunden til at det er blevet så populært skyldes især, at alle Googles opdateringer altid handler om at sortere i god og dårlig kvalitet.

Det er grunden til, at content marketing hele tiden bliver mere værd, for efter hver eneste gang, at der kommer en ny opdatering fra Google, kan du være sikker på, at det ikke er dig, som bliver ramt, hvis dine links er baseret på kvalitet gennem content marketing.

Men content marketing er mere end et buzzword og alle forretninger og virksomhedstyper bør benytte det.

 

Hvad er content marketing?

Egentlig er det et meget bredt begreb, da det er alt indhold, som du skaber. Den store forskel mellem content marketing og gammeldags markedsføring er, at du ikke markedsfører direkte for at få salg.

I stedet deler du historier osv. med alle, som gider lytte til dem. Ideen er her, at kunder vil tænke på dit brand næste gang de skal vælge mellem dit eller konkurrenternes produkt.

Content marketing er ikke noget nyt, da mange virksomheder tidligere har udgivet bøger, hvor deres egen produkt indgik. I dag er det dog blevet mere tilgængeligt, da alle virksomheder er på internettet, og gerne vil findes igennem Google.

 

Hvorfor er det for alle?

I mange brancher vil de sige, at de ikke kan lave content marketing, da det ikke giver mening for dem. Men det passer ikke. Alt fra VVS’er til kiosker kan sådan set lave content marketing.

For alle VVS’er vil gerne højere op på Google, når du søger på bestemte vendinger, og det kommer de ikke, hvis de ikke gider gøre noget for det. Derfor er det en god idé at skabe noget godt indhold både til ens egen side men også en masse indhold, som du kan dele med andre hjemmesider og medier. Medier elsker nyheder, som stort set skriver sig selv.

Et link fra en pålidelig kilde gør en kæmpe forskel, og her kan dine konkurrenter ikke være med, da de ikke bare kan få samme link.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *