3 SEO tips for nybegyndere

3 SEO tips for nybegyndere

En god SEO-strategi er supervigtigt, hvis man ønsker at rangere højt i Googles organiske søgeresultater. Vi vil derfor i denne artikel give dig 3 gode SEO tips for begyndere.

Hvad søger folk på?

Det første step i forsøget for at rangere højt i de organiske søgeresultater er, at foretage en søgeordsanalyse, og finde frem til de ord eller vendinger, som folk benytter når de beskriver produkter eller udfordringer indenfor din branche. Et godt tip er at kigge på søgeordenes volumen, men også være meget opmærksom på søgeordenes hensigt. Et søgeord der kun har 30 søgninger om måneden, som til gengæld er superspecifikke er bedre end 100 generiske søgeord, hvor man ikke kan aflæse søgehensigten.

Forbedre indholdet på dit website

Det andet tip du skal implementere, hvis du ønsker en bedre placering i søgeresultaterne, er ved at optimere dit website efter de populære søgeord. Det er vigtigt, at de relevante søgeord er til at finde på din webshop, da du ellers ikke vil have mulighed for at vinde en attraktiv placering i Googles øjne.

Det er også vigtigt, at du skriver indhold som er langt, uddybende og af høj kvalitet på dine undersider. På den måde vil dine undersider blive betragtet som meget relevante for brugerne, der ønsker at finde svar på et bestemt spørgsmål. En virksomhed som har haft succes med at skabe et skarpt og relevant indhold på deres undersider er Jala-helsekost.dk. De har for eksempel på deres underside “fiskeolie“skrevet en uddybende tekst, som både bidrager til en øget brugervenlighed, men som også bliver belønnet af Google.

Et godt mobilwebsite

En af de seneste algoritmeopdateringer fra Google lagde stor vægt på, at det ikke længere er nok med et brugervenligt og fuldt optimeret website i computerformat. Dit website skal fungere ligeså godt på telefonen, da flere og flere konverteringer faktisk bliver lavet via mobiltelefonen. Mange virksomheder har ikke kompetencerne til teknisk at kunne udføre denne implementering, og derfor kan det være en fordel at outsource denne del til en anden virksomhed, som har en bredere viden indenfor området.

Skab interne og eksterne links

Linkbuilding er beviseligt den største rankingfaktor for at opnå gode placeringer i Google organiske søgeresultater. Linkbuilding handler i bund og grund om, at få en masse relevante og stærke websites til at linke (pege) tilbage på din hjemmeside, da Google læser disse links som anbefalinger, og det derfor meget vigtigt, at du både linker intern på dit website, men du også får eksterne links til at pege på netop dit website.

Dette var 3 hurtige SEO tips for virksomheder, der er nybegyndere indenfor digital marketing og SEO. Forhåbentligt var disse tips nyttige til at kunne give inspiration til, hvordan man kan forbedre sin SEO strategi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *