3 metoder til at promovere din webshop

3 metoder til at promovere din webshop

er mange ting, du skal tænke på, når du skal i gang med opstart af webshop. Der findes masser af juridiske regler, som du skal have styr på, men da vi her på bloggen gerne vil hjælpe dig med at tjene penge, vil vi fokusere på 3 ting, som du kan gøre for at promovere din webshop til at øge dine salg.

  1. Lav Facebook Annoncer og Google AdWords

Mange forstår ikke rigtig, hvorfor de skal lave Facebook annoncer, da de ikke selv klikker på dem. Men sandheden er, at alle danskere er på Facebook, og det skal du selvfølgelig også være.

AdWords virker for de fleste mere oplagt, fordi det er en handlingsbaseret løsning, hvor kunder søger efter dit produkt, og så kommer de ind på din webshop.

Men Facebook er godt til at få dit navn ud, og du kan finde folk, som har interesse inden for det, som din webshop sælger. På den måde kan du få mange gode kunder til din webshop.

2. Benyt dig af affiliate marketing

Affiliate marketing er stadigvæk relevant for mange webshops, da det er en billig måde at få andre til at skrive om dine produkter. Du giver dem en leadpris eller en procentdel af dit salg, og du skal kun give dem penge, hver gang du sælger.

Det er sådan en god aftale, at vi vil anbefale alle webshops at prøve det af, da du ikke har noget at miste.

3. Skriv alle dine idéer ned

I dag kan du lave markedsføring så mange steder, at man kan blive helt forvirret af det, og derfor er det en god idé at skrive alle sine idéer ned. Selv dumme idéer er bedre end ingen idéer.

Især ved opstart af webshop er det vigtigt, at du prøver at finde på en masse gode og anderledes metoder til at tjene masser af penge ved at markedsføre dine produkter. Med hensyn til alle de juridiske regler, som du skal have styr på, vil vi anbefale dig, at du kigger mod startupsvar.dk. Her kan de hjælpe dig med alle de ting, som det kræver, når du skal i gang med opstart af webshop.

For det er bedre at lytte til andres gode råd på disse punkter, og så kan du bruge din energi på det vigtige for din webshop. Nemlig at tjene en masse penge. Det er her, at alle dine markedsføringsidéer helt sikkert bliver guld værd.

Det vigtigste er, at du tør prøve dig frem og ikke er bange for at lave fejl. Så skal din webshop helt sikkert blive en succes. Det farligste er, hvis du sidder og overtænker alle ting. Det er dræbende for din virksomhed og webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *